ЛАБОРАТОРИЯ

Ние се грижим за вашето зрение
с модерно оборудване и любезен персонал

Hoya Visureal Master

Свръхмодерна система за центриране на лещите посредством 6 HD камери. За секунди ще имате перферктно ясно зрение. 

Всичко това само в оптика Оптодент.

Visionix VX650

The VX650 цялостен oчен преглед с едно натискане на бутона. Всичко това благодарение на уникална комбинация от функции – Refraction, Keratometry, Aberrometry, Topography, Pupillometry, Tonometry, and Anterior Chamber Analysis using Scheimpflug imaging.

Всичко това само в оптика Оптодент.

Essilor PRO E600

PRO-E600 модерния начин да се увеличи производителността, без да се жертва качеството. Широката гама от опции за довършителни работи с високо ниво на точност. Надеждна, компактна, рентабилна и лесна за интегриране във всяка лаборатория, PRO-E 600 адресира всяка напредничава лаборатория, която търси иновативно решение.

Всичко това само в оптика Оптодент.

Visionix VX120

The VX 120 е най-добрият уред на пазара за изследване и измерване на окото. Перфекно замерване на глаукома, катаракт, визуални дефекти и заболявания на роговицата. Всичко това благодарение на уникална комбинация от функции – Refraction, Keratometry, Aberrometry, Topography, Pupillometry, Tonometry, and Anterior Chamber Analysis using Scheimpflug imaging.

Всичко това само в оптика Оптодент.

Briot Attitude

Attitude комбинира най-доброто в света безпаралаксово центриране и wavefront технология. С Shack Hartmann технология, се вижда дизайна на лещата. С тази информация, най-добрата зрителна корекция на клиента може да се вземе под внимание по време на центрирането на стъклото. Чрез избиране на произволна зона от лещата, се показва диоптъра и призмата в тази зона, дори и при най-инновативните free-form лещи за да няма мистерия около тях.

Всичко това само в оптика Оптодент.

WECO E.6

Екранът позволява комфортен достъп до всички функции на машината в съответствие с индивидуалната работна позиция на оператора като го води сигурно през целия процес стъпка по стъпка. Всеки процес се задава само с едно натискане с пръст. За да задоволи дори и най-претенциозните изисквания, машината осигурява пълен достъп до широка гама от функции, както и директен достъп до параметрите за постигането на най-добри индивидуални резултати.

Всичко това само в оптика Оптодент.

Weco E.3

Малки шайби за шлайфане, 90 mm диаметър, идеални за рамки с висока кривина. Те позволяват още шлайфането на всички видове материали (CR39, PC, Trivex, Висок- индекс, минерал). Суперполиращата шайба дава брилянтни резултати при полирането на фасет или на плосък фасет. Каналите и отворите под наклон (10°) могат да се използват за изработка на извънредни поръчки (отвори и шлицове, 1 до 6 mm диаметър, до 20 отвора на леща). Предното и задното закантване са също една от основните практични операции, както и специалният цикъл за обработка на суперхидрофобни лещи. E.3 Ви гарантира защита срещу приплъзване на лещата по време на всеки цикъл и обработка.

Всичко това само в оптика Оптодент.

Mr. Blue by Essilor

Mr Blue предоствая най-големите новости в бранша – един истински добър партньор в нашата оптика. В комбинацията от големия брой функции на рязане и шлайфане Mr Blue ни позволява перфектна изработка на всякакъв вид лещи в различни форми.

Всичко това само в оптика Оптодент.

Essilor Visioffice X

Visioffice X може да помогне за трансформирането на изживяването в практиката, вдъхновявайки лоялността на пациентите и отключвайки нови функционалности. Когато става въпрос за процеса на измерване, Visioffice X носи интерактивно изживяване, комфорт и истински уау фактор.

Visioffice X не само носи изключителна оптична измервателна система във нашата практика, но също така може да помогне за поддържане на социалното дистанциране. Пациентът е в основата на процеса на измерване, с гласови и визуални инструкции, които позволяват на всеки пациент наистина да оцени какво е необходимо за постигане на точни измервания и стойността на персонализирани очила.

Visioffice X ви помага да вземете предвид анатомията и позиционирането на окото, както и позата на всеки пациент и начина, по който носят своите рамки. Като вземете предвид тези фактори, заедно с 11 уникални измервания за всяко око, можете да доставите лещи по поръчка: всичко това без физически контакт между вас и пациента.
Всичко това само в оптика Оптодент.