Оборудване

Научете повече за нашата лаборатория

Visionix VX120

The VX 120 е най-добрият уред на пазара за изследване и измерване на окото. Перфекно замерване на глаукома, катаракт, визуални дефекти и заболявания на роговицата. Всичко това благодарение на уникална комбинация от функции - Refraction, Keratometry, Aberrometry, Topography, Pupillometry, Tonometry, and Anterior Chamber Analysis using Scheimpflug imaging.

Всичко това само в оптика Оптодент.

 

Briot Attitude

Attitude комбинира най-доброто в света безпаралаксово центриране и wavefront технология.

С Shack Hartmann технология, се вижда дизайна на лещата.

С тази информация, най-добрата зрителна корекция на клиента може да се вземе под внимание по време на центрирането на стъклото. Чрез избиране на произволна зона от лещата, се показва диоптъра и призмата в тази зона, дори и при най-инновативните free-form лещи за да няма мистерия около тях.

Всичко това само в оптика Оптодент.

 

WECO E.6

Вдъхновен от индустриален дизайн, този автомат
възобновява имиджа на здравата Немска марка. Екранът позволява комфортен достъп до всички функции на машината в съответствие с индивидуалната работна позиция на оператора като го води сигурно през целия процес стъпка по стъпка. Всеки процес се задава само с едно натискане с пръст. За да задоволи дори и най-претенциозните изисквания, машината осигурява пълен достъп до широка гама от функции, както и директен достъп до параметрите за постигането на най-добри индивидуални резултати.

Всичко това само в оптика Оптодент.

 

 

Weco E.3

Малки шайби за шлайфане, 90 mm диаметър, идеални за рамки с висока кривина. Те позволяват още шлайфането на всички видове материали (CR39, PC, Trivex, Висок- индекс, минерал). Суперполиращата шайба дава брилянтни резултати при полирането на фасет или на плосък фасет. Каналите и отворите под наклон (10°) могат да се използват за изработка на извънредни поръчки (отвори и шлицове, 1 до 6 mm диаметър, до 20 отвора на леща). Предното и задното закантване са също една от основните практични операции, както и специалният цикъл за обработка на суперхидрофобни лещи. E.3 Ви гарантира защита срещу приплъзване на лещата по време на всеки цикъл и обработка.

Всичко това само в оптика Оптодент.

 

Mr. Blue by Essilor

Mr Blue предоствая най-големите новости в бранша - един истински добър партньор в нашата оптика. В комбинацията от големия брой функции на рязане и шлайфане Mr Blue ни позволява перфектна изработка на всякакъв вид лещи в различни форми.

Всичко това само в оптика Оптодент.

Zeiss I.COM Terminal 2

Новият стандарт в областта на центрирането и измервателните технолгии. Бързо измерване и оценка на всички параметри. Бързо снемане на снимката и обработка на данните. Приложим в широк обхват от височини на клиента
Възможност за гъвкаво позициониране на клиента. Интуитивен софтуер, подходящ за работа и със сензорен екран. Автоматично разпознаване на недостоверни измервания. Оценка и възможност за преглед на данни по всяко време

Много точно.
 i.Terminal® 2 предоставя надеждни и точни резултати, независимо от рецептата и рамката, включващи:
 Клиенти с висока аметропия
 Рамки с различни кривини
 Прецизно измерване на всички параметри за

Всичко това само в оптика Оптодент.

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Работно време

Пон - Пет
09:00 - 19:00

Събота
09:00 - 17:00

Неделя
Почивен ден

Адрес

Пловдив,
Цариградско шосе 12 (до Полиграфията)

За контакти

тел: +359 32 62 42 90
e-mail: optodent@gmail.com

Социални мрежи

Facebook

×

Log in